Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Lida, 51 jaar, twee geweldige volwassen dochters en een dik eigenwijs hondje. Ben gezegend dat mijn mama nog leeft, die is op haar 76e hipper dan ik, de hele dag op Instagram etc haha! Ik heb een Bachelor gehaald op de Business school in Den Haag ( poeh lang geleden!) en daarna jarenlang voor KLM gevlogen.  Ik ben dol op leren en ontwikkelen, heb nog veel cursussen en opleidingen gedaan. Sommige heel nuttig, sommige achteraf een beetje flop, maar ach beter dan in de kroeg zitten toch ? Alhoewel dat laatste ook érg gezellig kan zijn 🙂

Mijn interesses

Mijn interesses zijn heel breed! Ik ben altijd wel nieuwsgierig naar dingen en dan duik ik er  volledig in, voel me dan helemaal Sherlock! Ik wil graag alles over een onderwerp weten en probeer zoveel mogelijke kanten te benaderen. Altijd zelf je hersens blijven gebruiken  en niet alles geloven wat verteld wordt.  Use it or lose it en dat geldt niet alleen voor je brein 🙂

Verder ben ik dol op koken, maar niks met een recept, daar wordt ik altijd zo kriebelig van. Alles afwegen en meten en dan net weer één ingrediënt niet in huis, zoals een scheutje madeira. Winkelen vind ik vréselijk, jaja ze bestaan die vrouwen. Online dan weer wel, alle postbezorgers kennen mij bij naam 🙂

Ben dol op Spanje, heb er ook twee jaar gewoond en het blijft altijd een droom om daar later te gaan wonen. ( later als ik groot ben, oh dat is nu haha!) Ik kan ook erg genieten van Spaanse series op Netflix! Ik spreek wat Spaans en dan zet ik de ondertiteling uit en maak ik mezelf wijs dat het ‘cursus’ is en niet bankhangen. Voordeel is : ik kan alles drie keer kijken want de helft begrijp ik niet haha! Qua muziek, ik vind het altijd zó leuk als mensen echt helemaal fan van iemand zijn, zoveel passie! Persoonlijk heb ik dat niet zo. Bij mij is het echt afhankelijk van de stemming. Gelukkig met één zoekopdracht op Spotify komt er een hele lijst, dus als ik visite ben lijk ik ook best hip!.

Lezen vind ik ook zalig! Vooral zelfhulpboeken! Maar kan ook erg genieten van bijvoorbeeld Saskia Noort. Autobiografieën vind ik ook interessant. En een fortuin uitgegeven aan dieetboeken, moet ze nog lezen haha!

Dit was mij in een notendop, de rest lees je als je wilt in de blogs of is niet geschikt om openbaar te maken haha!

Veel liefs Lida X