Het nieuwe normaal is totaal fucked up!

Mijn moeder en enige lezer gaat me vast een standje geven omdat ik in mijn recente blogs af en toe woorden gebruik die een piepje zouden krijgen op televisie. Televisie kijk ik sowieso nooit meer, vooral geen nieuws en talkshows. Ugh wat een leugens en jiskefet is er niks bij. Soms maak ik een uitzondering voor Discovery Channel , vooral die serie waarin truckers over bevroren ijs rijden word ik heel zen van. Guilty pleasure of midlife crisis, jij mag kiezen.

Ben ik raar? I hope so! Zal nooit vergeten dat er een vriendinnetje van dochter F. kwam spelen (basisschool) en het schattige kind zei: “Mijn moeder vind jullie een héle rare familie.” Ik antwoorde: “Jouw moeder heeft hélemaal gelijk!.” Ik heb mijn kinderen met al mijn liefde opgevoed, maar dat was een easy job, Alle ouders vinden hun eigen kind altijd de meeste geweldige, maar ik ben écht zó geblessed. Gisteren kwam mijn oudste dochter A. eten die samenwoont (one down, one to go) met mijn ook weer zó geweldige schoonzoon en zulke familiemomenten aan tafel zijn voor mij het ultieme genot. (concurrerend met iets anders maar misschien leest iemand 18 min mee).

Anyway.. wat ik graag met jullie wil delen.. ik ben onrustig. Ik voel me machteloos en ik vind de wereld er niet leuker op worden. Zijn we net een beetje van de corona BS af, moeten we nu weer gaan nadenken over de verkiezingen. Niet dat ik de illusie heb dat ze eerlijk gaan, maar toch ga ik stemmen. Het nieuwe normaal (vréselijke term!) vind ik een nachtmerrie!

Wat is normaal? Ik was een keer eten bij een heerlijk Japans restaurant en een tafel naast me zat een man te klungelen hoe hij met stokjes moest eten. Hij riep de ober, die rolschaatsen aan had, want mijn vriendin en ik hadden de fout gemaakt om wijn per glas te bestellen en vroeg: “Mag ik misschien normaal bestek?” De Japanse ober glimlachte (oh boy kunnen zij emoties verbergen!) en antwoorde: “Natuurlijk meneer.. maar normaal voor u of voor mij?” Spot on!

Het nieuwe normaal.. noem mij cynisch maar ik heb echt nul vertrouwen in onze overheid. Oké het kan altijd erger.. Xi Jinping, de president van China vind ik echt heel inventief. Die gaat gewoon zijn derde termijn in! Dat mag officieel niet, maar toen hij aan de macht kwam heeft hij gelijk die grondwet gewijzigd. Moest er wel om lachen, de arrogantie, hoe verzin je het? Hij is niet alleen president, maar ook militaire leider. Lekker veelzijdig, ik hou ervan. Ik vroeg me af hoe hij aan zóveel inspiratie komt. Zag wel bij mijn abonnees een paar jaar geleden een emailadres: XiJinping@hotmail.com. Toeval?

Ursula is ook weer lekker bezig. Die werd natuurlijk hélemaal uitgekotst door het grote publiek en is nu bij Biden om zogenaamd business te regelen voor de EU. Biden is natuurlijk ook maar een marionet maar die RIA wet ( reduction act) heeft hij slim gedaan voor zijn land. in 2022. Zou zó graag een keer bij dat soort gesprekken zijn. Ursula die probeert Biden over te halen, slijmie slijmie. Biden die dan denkt: “Hmm beter een lelijke chick dan niets en trouwens, in het donker voel je daar niets van..”

Maar wat vinden jullie ervan? Waar moet dit heen en ik meen dit serieus. Mijn bestie D en ik sturen elkaar elke dag linkjes door en soms betekent het ook echt wakker worden met buikpijn. Wat gebeurt er ineens met box 3? Waarom is gezinshereniging een recht voor asielzoekers (met respect) en een droom voor toeslagaffaire gedupeerde ouders? Waar gaan we naar toe? Wat is dit stomme KUT nieuwe normaal? (overmatig schelden duidt op een midlife crisis)

Wat gaan we doen? Het is vandaag een heerlijke zonnige zaterdag, maar ik kan er niet optimaal van genieten. Ignorance is bliss, ik weet het, maar ik wil niet als een schaapje me laten leiden naar de slachtbank.

Hoe gaat dit allemaal aflopen, ik weet het niet en ik zou graag je hulp en je mening willen.

De afloop in USA zullen we snel zien.. ik ben geen fan van Ursula, alleen al voor de sketchy businnes van echtgenoot Heiko maar wat ze probeert bij Biden is natuurlijk we in het belang van EU. Zoals jullie weten doe ik ook coaching en dan heb je beroeps geheim. Kreeg wel een appje van cliënt U. Die zei: “Ben bezig een zakenpartner over te halen en trek álles uit de kast, kramp in mijn kaken!!” Kreeg ook een appje van client B. (ik werk heel internationaal) Hij schreef: “Haha, ik ga stuk, een bitch probeert mij over te halen en die snapt niet dat ik bejaard ben dus hij gaat sowieso niet omhoog, maar hij wordt wél schoon!” Tsja, met de huidige gas- en waterprijzen moet je inventief zijn 🙂

Heb jij ideeën ? Let me know want als jij mijn blog leest ben jij sowieso een beetje weird en out of the box (love it)

Liefs Lida X

PS Heb jij een onderwerp waar je graag meer over wil weten? Laat het me gerust weten! Best kans dat ik al heb uitgevonden hoe het niét moet en jij daar je voordeel mee kan doen 🙂

Mocht je meer willen weten of iets privé delen kan je me altijd bereiken op lida@lidaslittlelifehacks.nl

Dit bericht heeft 12 reacties.

 1. Frank

  Gelukkig is er nog Champagne en Wijn …. 🥂🤞🏻🍀🎩💃🏽💯

 2. Gijs

  Hey mijn liefste vrouw op afstand .

  Ten eerste , als wij niet raar of vreemd waren we al naar de verdoemenis dus ben maar blij dat je , raar , bent .

  Wat betreft de toekomst tja trek je plan , jij weet wat de mijne is en dat raad ik iedereen aan want hier gaat het dalijk snel mis .

  Voor de rest weer geweldig geschreven enne trouwen we op het strand of in de bergen 😂😂😂

  Have fun schat enne No Stress ya

 3. Chantal

  Geweldige humor en geen blad voor de mond. Ik word lid.
  Benieuwd waar je de volgende keer over schrijft.

  1. Lida

   Hi Chantal! Welkom bij de gekste familie van Nederland 🙂

 4. F

  Die avonden thuis zijn inderdaad zo gezellig! En geen zorgen hoor ik zal opschieten 🏡🤣 Liever een beetje gek dan saai xxx

  1. Lida

   hahaha JIJ bent mijn voorbeeld en inspiratie beste Fje!

 5. Vivian

  Jeetje lieverd!! Je leest mijn gedachten… wat goed verwoord, en ik ben oor raar👍👍👍xxx

  1. Lida

   Wij lezen elkaars gedachten min dierbare vriendin. Bedankt voor je compliment. Te quiro

  1. Lida

   Victor! Wat een geweldig compliment! Zo denk ik altijd over jouw LinkedIn updates. Jij leert mij zoveel 🥰

Geef een reactie